Boka tid

Bli stark & smärtfri med PosturalTräning

Målet med PosturalTräning är att hitta grundorsaken till dina besvär och hjälpa dig åtgärda dem. Vi fokuserar alltså inte på att endast lindra symptomen, utan arbetar för att lösa orsaken till problemen. På detta sätt får du ett bestående resultat och målet är att du får med dig verktyg för att själv kunna hålla dig besvärsfri.

Besök hos oss är normalt 90 min långa. Vi rekommenderar att du bokar både besök 1 och besök 2 på samma gång med ca två veckors mellanrum mellan besöken. Detta för att få lagom tidsintervall mellan dina besök och därmed bästa möjliga flöde i ditt tillfrisknande.

Om du har långt att resa eller många olika besvär du behöver hjälp med är det smidigt att boka ett dubbelbesök direkt, alltså två tider direkt efter varandra, totalt 3 timmar. Tiderna är avbokningsbara.

Ett vanligt besök på 90 min kostar 2 100 kr (1 400 kr/timme). Har du träningskort på Nordic Wellness får du 20% rabatt och betalar 1 680 kr. För dig som väljer att betala de två första besöken direkt har vi ett förmånligt startpaket, du får en PosturalKudde på köpet, värde 99 kr.

För att åstadkomma bästa resultat brukar vi träffa våra kunder i snitt 4-6 gånger över en period av 3-6 månader. Posturalträningen påbörjas alltid med 2 besök, alternativt ett längre "dubbelbesök", för att säkerställa att vi kommer åt de mest grundläggande obalanserna och för att du ska lära dig utföra rörelserna rätt. Antalet besök kan sen variera beroende på hur det ser ut i just ditt fall. De flesta märker stor effekt efter andra besöket, men många känner skillnad redan efter första.

Välj själv om du vill betala med swish, via faktura eller med friskvårdskupongerna ActiWay respektive ePassi.

Passar denna tid?

PosturalTräning 90 minuter med Helena Zätterberg

Tack för din bokning!

Du har bokat PosturalTräning 90 minuter med Helena Zätterberg.

Mina bokningar

  • TEMPLATE